HC-Systems

Mitsubishi Electric Ecodan/ SHWM140YAA Paketti

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon.
Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Pyydä hintatarjous

Lisää tarjouskoriin

Lue esite

LISÄTIEDOT

Tehoa ja säästöä

Ecodan R32 tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. Uusi levylämmönvaihdintekniikka mahdollistaa veden lämmittämisen vesisäiliössä suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

 

Laitteen energialuokka on A+++

 

Ulkoyksiköt tuottavat tehokkaasti lämpöä kompressorilla aina -28°C ulkolämpötilaan asti (Zubadan mallit).

 

Hiljainen

Erittäin hiljainen ulkoyksikkö takaa yöunet herkemmällekin nukkujalle.

 

Ahtaisiin paikkoihin

Huomaamattoman, vain 160 cm korkean Ecodan R32 sisäyksikön voit sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen. Sisäyksikkö on varustettu 200l varaajalla.

 

Helppo käyttää

Voit varustaa Ecodan R32 ilma-vesilämpöpumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä. Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön. Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.

 

Wi-Fi -ohjaus

MelCloud aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.

 

hc-systems
hc-systems

VASTAAVIA TUOTTEITA

HC-Systems

ECO 10 EasyAce maalämpöpumppu

Oilon ECO maalämpöpumpun kompaktin kuoren alle kätkeytyy todellinen voimanpesä. Kokonsa ansiosta se on myös helppo kuljettaa, asentaa ja sijoittaa minne vain, vaikka kaapin sisään. Maalämpöpumpun mukana toimitetaan langaton helppokäyttöinen kosketusnäyttö.

HC-Systems

Mitsubishi Electric Ecodan/ SWM80YAA Paketti

Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

HC-Systems

Eco Inverter EasyAce 7-25 maalämpöpumppu

Kotimainen ECO Inverter EasyAce maalämpöpumppu on turvallinen ja viisas valinta kun haluat parasta mukautumiskykyä ja suurinta säästöä.

TUOTE LISÄTTY TARJOUSKORIIN