HC-Systems

Eco Inverter+2-9 maalämpöpumppu

Oilon maalämpöpumppujen malliston ECO Inverter+ on uuden teknologian helppokäyttöinen ja monipuolinen maalämpöpumppu, joka säätyy teholtaan automaattisesti käyttötarpeen mukaan. Sillä on erittäin hyvä hyötysuhde läpi koko laajan tehoalueen. R-410A kylmäaine tuottaa jopa 65-​asteista vettä.

ECO Inverter+ on korkealaatuinen ja energiatehokas ratkaisu, joka yhdistetään erilliseen varaajaan. Se on helppo yhdistää myös olemassa olevan kiinteistön lämmitysjärjestelmiin, kuten puukattilaan, öljylämmitykseen tai sähköllä lämpiävään vesivaraajaan.

 

Lataa esite tästä!

Pyydä hintatarjous

Lisää tarjouskoriin

Lue esite

LISÄTIEDOT

Päähyödyt:

 

  • Säästää energiaa sekä ympäristöä, korkea vuosihyötysuhde
  • Uusin edistyksellisen inverter+ tekniikka – lämpöä juuri tarpeen mukaan
  • Viisas valinta erillisvaraajan yhteyteen
  • Turvallinen kotimainen valinta

 

Käyttökohteet:

 

Omakotitalot, paritalot, ja vapaa-ajan asunnot

hc-systems
hc-systems

VASTAAVIA TUOTTEITA

HC-Systems

Mitsubishi LN

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut

HC-Systems

ECO 10 EasyAce maalämpöpumppu

Oilon ECO maalämpöpumpun kompaktin kuoren alle kätkeytyy todellinen voimanpesä. Kokonsa ansiosta se on myös helppo kuljettaa, asentaa ja sijoittaa minne vain, vaikka kaapin sisään. Maalämpöpumpun mukana toimitetaan langaton helppokäyttöinen kosketusnäyttö.

HC-Systems

Cube Inverter+ 2-9 maalämpöpumput

Oilon CUBE Inverter+ maalämpöpumppu tuottaa sekä kuumaa käyttövettä että lämpöä kotiisi. Lähes 200-litraisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän vesisäiliön ansiosta käyttöveden määrä on erinomaisella tasolla.

TUOTE LISÄTTY TARJOUSKORIIN