HC-Systems

Cube Inverter+ 3-12 maalämpöpumput

Oilon CUBE Inverter+ maalämpöpumppu tuottaa sekä kuumaa käyttövettä että lämpöä kotiisi. Lähes 200-litraisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän vesisäiliön ansiosta käyttöveden määrä on erinomaisella tasolla. CUBE Inverter+ sijoittuu vaivatta esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen. Maalämpöpumpun mukana toimitetaan langaton helppokäyttöinen kosketusnäyttö.

 

CUBE Inverter+ on uuden teknologian helppokäyttöinen ja monipuolinen maalämpöpumppu, joka säätyy teholtaan automaattisesti käyttötarpeen mukaan. Sillä on erittäin hyvä hyötysuhde läpi koko laajan tehoalueen. R-410A kylmäaine tuottaa jopa 65-​asteista vettä.

 

Lataa esite tästä!

Pyydä hintatarjous

Lisää tarjouskoriin

Lue esite

LISÄTIEDOT

Päähyödyt:

 

  • Säästää energiaa sekä ympäristöä, korkea vuosihyötysuhde
  • Energiatehokas– vähäinen energian kulutus
  • Uusin ja edistyksellisin inverter+ tekniikka – lämpöä juuri tarpeen mukaan
  • Kun haluat parasta
  • Turvallinen kotimainen valinta

 

Käyttökohteet:

 

Omakotitalot, paritalot ja vapaa-ajan asunnot

 

Edistyksellistä energiatehokkuutta

 

Oilon CUBE Inverter+ mukautuu lämmitystarpeisiisi modernia Inverter+-teknologiaa hyödyntäen. Tarpeen ollessa alhaisempi, järjestelmä ei tuota ylimääräistä lämpöä, säästäen niin energiaa kuin ympäristöäkin.

 

Oilon CUBE Inverter+ tuottaa sekä kuumaa käyttövettä, että lämpöä kotiisi. Lähes 200-litraisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän vesisäiliön ansiosta käyttöveden määrä on erinomaisella tasolla.

 

CUBE Inverter+ on varustettu myös Smart Grid (SG) -toiminnoin. Niiden avulla voit tehdä kodistasi vieläkin energiatehokkaamman. Voit esimerkiksi laittaa talosi lämmityksen päälle vain yöajaksi, jolloin sähkön hinta on matalampi.

hc-systems
hc-systems

VASTAAVIA TUOTTEITA

HC-Systems

Mitsubishi LN

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut

HC-Systems

ECO 10 EasyAce maalämpöpumppu

Oilon ECO maalämpöpumpun kompaktin kuoren alle kätkeytyy todellinen voimanpesä. Kokonsa ansiosta se on myös helppo kuljettaa, asentaa ja sijoittaa minne vain, vaikka kaapin sisään. Maalämpöpumpun mukana toimitetaan langaton helppokäyttöinen kosketusnäyttö.

HC-Systems

Gree Amber

Tuotetta löytyy maahantuojalta hyvin varastosta!

TUOTE LISÄTTY TARJOUSKORIIN