Ilma-vesilämpöpumput

HC-Systems

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää ulkoilman ilmaista lämpöenergiaa. Se toimii kylmäainepiirin ja kompressorin avulla. Ilmalämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tämä järjestelmä sopii erinomaisesti lämmitykseen, viilennykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

 

Tutustu tarkemmin ilma-vesilämpöpumppuihin tästä!

Ilmalämpöpumput

HC-Systems

Ilmalämpöpumppu on tehokas ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmä, joka tarjoaa mukavuutta vuoden ympäri. Se toimii siirtämällä lämpöä ulkoilman ja sisätilojen välillä. Kesällä se viilentää huoneet poistamalla lämpöä sisältä ja siirtämällä sen ulos. Talvella se lämmittää huoneita ottamalla ulkoilmasta lämpöä ja tuomalla sen sisälle. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas vaihtoehto perinteisille lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmille, säästää sähkökustannuksia ja vähentää hiilijalanjälkeä.

 

Tutustu tarkemmin ilmalämpöpumppuihin tästä!

 

Maalämpöpumput

HC-Systems

Maalämpöpumppu on kestävä ja tehokas lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää maaperän lämpöä lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Se toimii lämmönkeruuputkiston ja lämpöpumpun avulla. Lämmönkeruuputket asennetaan maahan, jossa ne ottavat talteen maaperässä olevaa varastoitunutta aurinkoenergiaa.

 

Tutustu tarkemmin ilmalämpöpumppuihin tästä!