MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa kylmäalan asiantuntijuutta vaativissa tehtävissä. Oli kysymys uuden laitteen asennuksesta, rikkinäisen laitteen korjaamisesta tai vuosihuollon tekemisestä, meidän asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan ympäri vuoden.

 

HC-Systems tarjoaa ammattitaitoista palvelua aina nopeasti ja joustavasti. Asiantuntijamme ovat alan monipuolisia ja luotettavia osaajia, jotka kerta toisensa jälkeen jättävät sinut kylmäksi!

 

Palveluasenne on meille ehdottoman tärkeää. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme, sillä jokainen asiakas on meille tärkeä. Olemme sinua varten helposti saavutettava sekä aina valmiina auttamaan ja neuvomaan kylmä- tai jäähdytyslaitteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Huolto

HC-Systems

Toteutamme huollot aina asiakkaan toiveen mukaan. Ennakoiva kunnossapito laitteille on tärkeää, ja esimerkiksi kanssamme tehtävällä jatkuvalla huoltosopimuksella varmistat, että lakisääteiset vuosittaiset tarkastukset toteutuvat ja laitteesi pysyy tehokkaana ja toimintavarmana pidempään. Myös laissa on pyritty säätämään, että kylmälaitteet toimisivat turvallisesti sekä ympäristöä vahingoittamatta.

 

Mitä lakisääteisiä asetuksia kylmä- ja jäähdytyslaitteille on olemassa?

 

Jäähdytyslaitteiden ja lämpöpumppujen omistajan on huolehdittava, että laite tarkastetaan määräajoin vuotojen varalta. Tarkastusväli määräytyy laitteen sisältämän kylmäaineen määrän sekä sen ilmastoa lämmittävän vaikutuksen perusteella. Kylmälaitteiden asennus on luvanvaraista toimintaa. Tukes valvoo kylmäalan pätevyysvaatimusten noudattamista. Kylmäalan pätevyyden omaavista kylmäliikkeistä pidetään rekisteriä, josta löytyy asennusluvan omaavat tahot. Pätevyys pitää osoittaa kylmäalan ammatti- tai perustutkinnon tai pätevyyskokeen suorittamisella toiminta-alan mukaisesti. Huolto kannattaa siis myös silloin, kun laitteessa ei varsinaisesti ole mitään vikaa tai häiriötä. Ennaltaehkäisevä huolto pidentää laitteen käyttöikää ja huollon avulla voidaan saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä.

Asennus

HC-Systems

Saat hankittua HC-Systemsin kautta tarpeeseesi monipuolisesti eri valmistajien laitteita, jotka tulemme asentamaan sinulle hankinnan yhteydessä. Saat kauttamme laadukkaiden valmistajien lämpöpumppuja, kuten esimerkiksi Mitsubishi, Daikin, Oilon ja Gebwell. Näiden nimekkäiden valmistajien laitteiden lisäksi asennamme ja huollamme myös muita merkkejä. Voit aina kysyä meiltä ammattilaista avuksesi, mikä tahansa laitteesi merkki onkaan.

 

Saat hankittua kauttamme myös muita laitteita, kuten kylmä- ja pakastehuoneet tai pakastustunnelit. Laitteet yleensä tilataan asiakkaan tarpeen mukaan erikseen tukusta tai valmistajalta.

 

Asennamme pääasiassa meiltä hankittuja laitteita, mutta erikoistapauksissa (esimerkiksi isot teollisuuskeittiöt) meihin kannattaa olla yhteydessä, ja kysyä juuri tarpeeseen sopivaa tarjousta. Palveluasenteeseemme kuuluu, että pyrimme auttamaan kaikissa tilanteissa parhaan mukaan.

Korjaus

HC-Systems

Autamme myös akuuteissa korjaustarpeissa. Meiltä löytyy kaikki yleisimmät varaosat joko suoraan huoltoautosta tai varastomme hyllystä. Uudempiin laitteisiin saadaan lähes kaikki komponentit suhteellisen pienellä, muutaman päivän toimitusajalla.

 

Onko sinulla vanha laite?

Pyrimme ratkaisemaan myös ikääntyneiden laitteiden kohdalla mahdolliset korjaustarpeet. Vanhemmissa laitteissa voi olla jo kiellettyjä kylmäaineita kuten R12 tai R22, joita ei enää saa laitteeseen lisätä. Tällaisessa tapauksessa voimme joko vaihtaa korvaavan kylmäaineen tai modernisoida avainkomponentit toimimaan nykyaikaisella kylmäaineella. Tällaisilla toimenpiteillä voidaan saada ikääntyneellekin laitteelle monta käyttövuotta lisää.

 

Tunnetko jo lämmön talteenoton menetelmän?

Lämmön talteenotto on ympäristöystävällistä ja ekologista! Hyödyntämällä laitteista syntyvää hukkalämpöä säästyy rahaa lämmityskustannuksissa sekä hiilidioksidipäästöt laskevat merkittävästi, koska uutta energiaa kuluu vähemmän. Erityisesti isot teollisuuden yritykset, kuten erilaiset tehtaat, tuottavat paljon hukkalämpöä laitteillaan, ja sitä voidaan hyödyntää uusiokäyttämällä.