Kylmä- ja pakastelaitteet

Kylmäsäilytys reilassa? Me voimme auttaa yritysasiakkaitamme huolehtimaan kylmä- ja pakastelaitteet toimintakuntoon. Asennamme, korjaamme ja huollamme erilaisia kylmäsäilytysratkaisuja aina kylmä- ja pakastehuoneista ammattikeittiölaitteisiin.

Usein kylmäsäilytystilojen rikkoutuessa laitteiden tai varastojen sisältö on rahallisesti merkittävämpi menetys kuin itse vian korjaaminen. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi laitteiden asianmukaisen huollon ja mahdollisen korjaamisen merkitys korostuu. Vaikka laitteisto olisikin toimintakuntoinen, suosittelemme huollattamaan ainakin kerran vuodessa kaikki jatkuvassa käytössä olevat kylmä- ja pakastelaitteet, jolloin vähennetään ikävien vahinkojen todennäköisyyttä.

Asennamme ja huollamme myös isoja kylmä- ja pakastevarastoja

Tarvitseeko yrityksesi kylmäsäilytystä suurempaan tarpeeseen? Voimme toteuttaa sinun yrityksesi tarpeeseen alusta loppuun asti kylmä- ja pakastehuoneiden sekä varastojen huollot ja asennukset. Kartoitetaan ensin tarpeesi ja me huolehdimme lopusta avaimet käteen -periaatteella!

Ammattikeittiölaitteet

Asennamme ja huollamme ammattitaidolla ravintola- ja ammattikeittiöiden laitteita, kuten kylmä- ja pakastekaappeja, pikajäähdytyskaappeja, kylmä- ja pakastehuoneita ja esimerkiksi jääpalakoneita.

On tarpeesi sitten isomman tukkumyymälän tai pienen leipomon kokoinen, me etsimme sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Neuvomme ja autamme sinut eteenpäin, jos sinulla on kysymyksiä yrityksesi kylmäsäilytykseen liittyen.

Kerro meille tarpeistasi, me selvitämme parhaan ratkaisun!

HC-Systems Oy
Kukonkoskenkatu 8
15700 Lahti

Huolto puh.: 03 733 9267
Email: asiakaspalvelu@hcss.fi